Our guarantee for your enjoyment
Whether refined delicacies or typical Saarland dishes – Christian Münch-Buchna, Celine Weisse and the team of culinary experts will seduce you according to all the rules of the culinary art. The focus is always on the quality of the food and your healthy and sustainable enjoyment. Experience traditional culinary art, which conjures up the finest dishes from selected ingredients on your plate. To round off your culinary experience, Pierre Näke, his team and our wine cellar offer you suitable regional and international wines.
Landbursche Gin “Töchter vom Koch”
von der Reneklode
Landbursche Gin “Töchter vom Koch”
Origin:
Buchnas, Orscholz
Prisecco
weissduftig von Manufaktur Jörg Geiger, Schlat
Slow Food Empfehlung
Prisecco
Allergens:
7
Red Viez
Roter Apfelwein mit Cranberry-Sirup & Apfelscheiben
Red Viez
Origin:
Obstbau Josef Jacoby, Tünsdorf
Allergens:
7 – Schwefeldioxid in Konzentration von mehr als 10mg/kg – ml/LiterRiesling trocken, Weingut J. Peters, Wiltingen
Riesling trocken, Weingut J. Peters, Wiltingen
Allergens:
7
eingelegte Matjesfilets “Primtjes”
mit Sauerrahm, grünen Äpfeln und roten Zwiebelringen dazu Rote Beete Salat
hausgemachtes “Orscholzer Fastnachts-Chili”
Sülze von der gepökelten Schweinshaxe
mit Radieschenvinaigrette und Frühlingslauch
Linsensuppe
mit gebratenem Seitenfleisch, Wurzelgemüse und Oma Rosi’s “Unner Mäuscher”
Linsensuppe
Origin:
Metzgerei Follmann, Orscholz